نوشته های تازه

نوشیدنی های خارکی ، نوشیدنی های خرمایی

دیارمهر – مرضیه فرخی: مجال مِهرُ مَشتو و خرما،   باغبون و باغدار  سرشون ری و آسمون توجهشون به پنگ دمیت ؛بینم کئ خَرک دُمباز ویمو و کئ دُمباز خرما،   یا صاحب باغ در اندیشه ی چهارتا ورقه ی ایرانیت تو گوشه حیاطش و یا زنان پرتلاشی که با هنر زیبای دستان خود تَکُ […]

اشتراک گذاری
15 مرداد 1399

دیارمهر – مرضیه فرخی: مجال مِهرُ مَشتو و خرما،

 

باغبون و باغدار  سرشون ری و آسمون توجهشون به پنگ دمیت ؛بینم کئ خَرک دُمباز ویمو و کئ دُمباز خرما،

 

یا صاحب باغ در اندیشه ی چهارتا ورقه ی ایرانیت تو گوشه حیاطش و یا زنان پرتلاشی که با هنر زیبای دستان خود تَکُ زنبیل و کُپوره رو برای رواج کارشون می بافند.

 

ولی ای کاش در کنار روش های سنتی کمی قدردان این محصول پرخاصیت بودیم!

 

کشور های حوزه خلیج فارس از همین محصولات خرمایی ثمره  نخل ، نوشیدنی های طبیعی و با قیمت بالا به جهان معرفی می‌کنند و تا حدی اقتصاد کشورشون رو تحت تاثیر خلاقیت خودشون قرار می دهند.

 

هرچند هرساله محصولات خرمایی در قالب نمایشگاه در معرض دید بازدید کنندگان قرار میگیره،تا شاید تلنگری باشه برای بازدید کنندگان تا باایده های جدید دست به کارهای بزرگی بزنند…

*به نظر شما تا کئ روش های سنتی در این دنیای پر از تنوع جواب میده؟

 

*چه‌پیشنهادی برای سرمایه گزاری در عرصه ی تولیدات خرمایی دارید؟

 

*آیا وقت آن نرسیده که با خلاقیت و کارآفرینی در جهت اشتغال زایی و خودکفایی برخیزیم؟

 

برای پیوستن به گروه های خبری اجتماعی دیارمهر در واتساپ و اطلاع از آخرین رویداد های منطقه بر روی لینک دعوت زیر کلیک کنید:

 

گروه دیارمهر ۶:👇👇👇👇

https://chat.whatsapp.com/BiGdoJ7NiDaDzqWw8St6et

 

گروه دیارمهر ۳:

https://chat.whatsapp.com/CYhVQyLO8vk6bcZHyOesYz

 

 

 

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.