نوشته های تازه

همایش خیرین مدرسه‎ساز و بوشهری‎های مقیم پایتخت برگزار شد+ تصاویر

همایش خیرین مدرسه ساز و بوشهری های مقیم مرکز در سالن جامع خیرین مدرسه ساز کشور برگزار گردید. در این همایش با حضور وزیر آموزش و پرورش، استاندار و شماری از مسئولان، از خیرین مدرسه ساز بوشهر که ساکن استان های دیگر هستند تجلیل به عمل آمد.  ساخت ۳۵ درصد مدارس کشور توسط خیرین    […]

اشتراک گذاری
03 بهمن 1394

همایش خیرین مدرسه ساز و بوشهری های مقیم مرکز در سالن جامع خیرین مدرسه ساز کشور برگزار گردید.

در این همایش با حضور وزیر آموزش و پرورش، استاندار و شماری از مسئولان، از خیرین مدرسه ساز بوشهر که ساکن استان های دیگر هستند تجلیل به عمل آمد.

 ساخت ۳۵ درصد مدارس کشور توسط خیرین     

رئیس جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور گفت: ۶۰۰ هزار خیر مدرسه‌ساز در داخل کشور و ۱۰۰۰ خیر در سراسر جهان به امر مقدس مدرسه‌سازی مشغول هستند و ۳۵ درصد مدارس کشور با حمایت خیرین ساخته شده است.

محمدرضا حافظی در همایش خیرین مدرسه‌ساز استان بوشهر طی سخنانی قدرت واقعی کشورها را در تلاش مسئولان آن کشورها برای ارتقاء کسب علم و دانش مردم‌های‌شان دانست و اظهار داشت: هر کشوری که آموزش و پرورش موفقی دارد در تمام زمینه‌ها اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و اقتصادی موفق است و کشورهای فاقد آموزش و پرورش توانمندی کشورهای محروم محسوب خواهند شد.

http://www.nosazimadaresbu.ir/images/stories/13941029%20115.jpg

وی با ارائه گزارشی از آمار ۱۷ ساله جامع خیرین مدرسه‌ساز گفت: ۶۰۰ هزار خیر مدرسه‌ساز در داخل کشور به همراه ۱۰۰۰ خیر در سراسر جهان به امر مقدس مدرسه‌سازی مشغول هستند و در این راستا بیش از ۳۵ درصد مدارس کشور با حمایت خیرین ساخته شده است.

حافظی در ادامه سخنان خود به معرفی برخی از خیرین مدرسه‌ساز کشور پرداخت و گفت: به عنوان مثال آقای قلمچی مدیر مؤسسه آموزشی و فرهنگی قلمچی به غیر از ساخت دهها مدرسه تا به حال ۱۰۰ دانش‌آموز نیازمند را پشتیبانی مالی و آموزشی کرده است.

وی تصریح کرد:‌ قلمچی در سال گذشته ۵ میلیارد تومان در اختیار مسئولان دانشگاه تهران قرار داد تا دانشجویانی که به دلیل مسائل مالی ترک تحصیل کرده‌‌اند را بتوانند پشتیبانی و دوباره به تحصیل بازگردانند.

رئیس جامع خیرین مدرسه‌ساز کشور ادامه داد: همچنین می‌توان از یکی از مادران جوان نیکوکاری نام برد که در حادثه سرنگونی هواپیمای مسافربری ایران توسط آمریکا در دهه ۶۰ فرزندش را از دست داده بود پول دیه را به امر مدرسه‌سازی اختصاص داد و بارها می‌گفت اگر یک فرزند را از دست دادم اما صدها فرزند به دست آورده‌ام.چ

تمام مدارس کشور تا سال ۹۹ استاندارد می‌‌شوند

وزیر آموزش و پرورش گفت: به همت دولت و مردم تمام مدارس کشور تا سال ۹۹ استاندارد خواهند شد.

علی‌اصغر فانی در جشنواره خیرین مدرسه‌ساز استان اظهار داشت: بالاترین سرمایه‌ خانواده‌ها، فرزندان‌شان هستند و آنها فرزندان‌شان را به مدارس می‌سپارند و آموزش و پرورش نیز زیرساخت منابع انسانی هر کشوری را تشکیل می‌دهد.

وی با بیان اینکه وزارت آموزش و پرورش یک فرا وزارتخانه است، افزود: آموزش و پرورش حداقل ۴۰ میلیون مخاطب مستقیم دارد که شامل یک میلیون معلم، ۱۳ میلیون دانش‌آموز و ۲۶ میلیون اولیای دانش‌آموزان است.

http://www.nosazimadaresbu.ir/images/stories/13941029%20197.jpg

فانی با اشاره به اینکه کوچکترین تصمیم در آموزش و پرورش، همه جامعه را متأثر می‌کند، ادامه داد: به عنوان مثال وقتی به دلیل آلودگی هوا مدارس تعطیل اعلام می‌شود مشاهده می‌کنید که برنامه خانواده‌ها تغییر می‌کند و مسافرت‌ها شروع می‌شود حتی شاهد ترافیک جاده‌ها هستیم.

وی افزود: آموزش و پرورش تربیت نیروی انسانی متخصص و متعهد را رقم می‌زند و هیچ دستگاهی این منزلت را در جامعه ندارد و از این منظر نیز دارای ارزش ویژه‌ای است.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به فعالیت ۱۰۵ هزار مدرسه در کشور، افزود: ۱۳ میلیون دانش‌آموز هر روز صبح در ۱۰۵ هزار مدرسه تحصیل می‌کنند و هیچ دستگاهی به این اندازه گستردگی ندارد و ما در دورترین روستاها نیز شاهد حضور معلم و دانش‌آموز هستیم.

فانی ادامه داد: آموزش و پرورش یک زیرساخت‌ها و زیر نظام‌هایی دارد که شامل زیر نظام فضای آموزشی، زیر نظام برنامه‌ درسی، زیر نظام پژوهش و ارزشیابی و زیر نظام منابع مالی است و وقتی تمام این زیر نظام‌ها در کنار هم باشند و به آنها توجه شود، نظام آموزش و پرورش شکل می‌گیرد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر دو سوم فضای آموزشی کشور استاندارد است، گفت: در سال ۸۲، یک سوم مدارس کشور استاندارد بود و امیدواریم در طول برنامه ششم توسعه که از سال ۹۵ تا ۹۹ است، با کمک دولت و مردم تمام فضاهای آموزشی استاندارد شود و مدارس جایی باشد که دانش‌آموزان با شادی و علاقه در آن حضور پیدا می‌کنند.

وزیر آموزش و پرورش به تصویب سند تحول نظام آموزشی در سال ۹۱ اشاره کرد و افزود: برای تدوین و تصویب این سند ۱۰ سال طول کشید و در برنامه ششم توسعه که اخیراً کتابش چاپ شده، تأکید شده است سند تحول و نقشه راه آن مبنای برنامه‌های آموزش و پرورش باشد.

 ضرورت ورود خیرین به ارتقای کیفیت آموزشی

استاندار بوشهر بر ضرورت ورود خیرین به محتوا و کیفیت آموزشی تأکید کرد و گفت: در حال برنامه‌ریزی برای اختصاص ۱۸ میلیارد تومان از عوارض آلایندگی صنایع و مالیات ارزش افزوده به مدارس بوشهر هستیم

مصطفی سالاری استاندار بوشهر در همایش خیرین مدرسه‌ساز این استان توجه به آموزش و پرورش را بر توجه به آموزش عالی مقدم دانست و اظهار داشت:‌ اگر نیازمند دانشگاه توانمند و علمی هستیم باید دانش‌آموزان قوی و مطلوب تربیت کنیم.

http://www.nosazimadaresbu.ir/images/stories/13941029%20176.jpg

وی با بیان اینکه موضوع آموزش و پرورش و مدیریت آن به تنهایی از عهده دولت بر نمی‌آید، خواستار کمک تمام سازمان‌های مهم چون شهرداری‌ها و دهیاری‌ها شد و افزود:‌ خیرین علاوه بر کمک به زیربنای ساخت مدارس باید در محتوا و کیفیت آموزشی نیز ورود پیدا کند و در این امر به یاری آموزش و پرورش و نظام تعلیم و تربیت بشتابند.

استاندار بوشهر با بیان اینکه وزیر آموزش و پرورش باید توجه ویژه‌ای به این استان محروم کند، گفت: طی برنامه‌ای در نظر داریم در روستاهای این استان از عوارض آلایندگی صنایع و نیز مالیات ارزش افزوده که چیزی قریب به ۴۵۰ میلیارد تومان می‌شود یک سوم آن را به مسائل فرهنگی و آموزشی و به خصوص آموزش و پرورش اختصاص دهیم و ۱۲ درصد آن مختص مدارس محروم شود که رقمی نزدیک به ۱۸ میلیارد تومان خواهد شد.

بیستر بخوانید...

آیین بزرگداشت مقام معلم در طلحه برگزار شد+تصاویر
به همت دهیاری و شورای اسلامی و انجمن اولیا و مربیان مدارس برگزار شد:

آیین بزرگداشت مقام معلم در طلحه برگزار شد+تصاویر

طلحه دچار قحطی نان شده است!
در سایه مدیریت نا صحیح

طلحه دچار قحطی نان شده است!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *